Meteen naar de inhoud

Angela vrijwilligster van het jaar 2019

Tijdens de nieuwjaarsreceptie mocht Klaas de vrijwilliger van het jaar bekend maken. Het werd Angela, die zich het afgelopen jaar bijzonder had onderscheiden. Het juryrapport gaf onder meer de volgende kwalificaties

Een opgeruimd type, altijd vrolijk, voor iedereen een luisterend oor, oprecht geïnteresseerd in het wel en wee van de kegelaars en van de HKB, oog voor detail, een hoofd als een ijzeren pot, organisatorisch top talent, niet verlegen, staat net zo makkelijk achter de bar als in de keuken, zorgt dat de drankvoorraad altijd op peil is, dol op koopjes, vaste klant bij de Sligro, maakt van stofzuigen een hobby, is er niet vies van om de emmer en dweil ter hand te nemen, wc’s schoonmaken geen probleem, verzorgt de reserveringen en staat dan meest zelf achter de bar, gaat pas naar huis als alle stoelen recht staan.